keskiviikkona

Uutta olohuoneeseen

Päivityksessä tulikin vähän pitempi tauko käyttäjätiliin liittyvien ongelmien takia, mutta nyt kaikki taas toimii.

Tällä kertaa vähän kuvia olohuoneen uudesta kalustuksesta!


 Balsasta tein olohuoneeseen pienen lipaston, malli ja tyyli on sama kuin aiemmin tekemässäni kaapissa. Tämänkin jätin vaalealle puupinnalle, koska mielestäni sekin on ihan hauskan näköistä.



Maalaukset "sukulaisista". Kuvat on leikattu vanhasta venäläisestä kalenterista ja kehystetty kullanvärisestä tapetista tehtyihin kehyksiin.



Olohuoneen matto on kudottu kudontakehyksellä bambusekoitelangasta. Matosta tuli aika paksu, mutta onpahan pehmeä tulevien asukkaiden jalkaan.


Kirjastosta lainaamassani askartelulehdessä oli ihania ohjeita nukkekodin neuletarvikkeisiin ja pakkohan niitä oli kokeilla! Punainen lankavyyhti ja oranssi lankakerä ovat siis ompelulankaa, vyötteet on leikattu mainoslehdestä. Sukkapuikot ovat niitä pieniä neuloja, joita tulee esimerkiksi miesten paitapakkauksissa. Neulekori on virkattu ohuesta paperinarusta.



Tässä vähän kuvaa olohuoneen nurkkauksesta, johon lipasto tuli. Pöydällä ovat nuo muotokuvat ja aikaisemmin esitelty anopinkieli.


Ja tuo aikaisemmin tekemäni sohvakin löysi paikkansa. Neulekori on hyvä olla sohvan lähettyvillä, jotta aina halutessaan pääsee neulomaan.



Ja vähän yleiskuvaa olohuoneesta... Tuota makuuhuoneen ovea en olekaan vielä korjannut, mutta täytyy laittaa tehtävälistalle.



Myös kaapille löytyi paikka olohuoneesta. Ikkunaan tein ainakin väliaikaiset verhot, samaa kangasta ovat kuin sohvan verhoilukin. Ikkunamaisemana upea kesämekko...


Ja loppuun löytö joulukoristelaatikon uumenista, eli tekohavu. Ja luultavasti joku arvaakin mitä siitä syntyy. Mutta siitä sitten myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti