lauantaina

Sekalaisia tavaroita nukkekotiin

Tässä postauksessa esittelen sekalaisen joukon nukkekotiin valmistuneita tavaroita. Aina ei vain jaksa tehdä tavaroita yhteen ja ainoaan huoneeseen!


Vaaleansininen röyhelötuoli valmistui pahvista, vanhasta tyynyliinakankaasta ja silkkinauhasta.


Tuoli löysi paikkansa eteisen nurkasta ja kaveriksi sille päätyi jo aikaisemmin esitelty päivänvarjo. Matto on virkattu villalangasta, valitettavasti unohdin ottaa siitä paremman kuvan.


Yleiskuva eteisestä. Myös eteisen kattolamppu on valmis, mutta siitä tarkemmin lisää kunhan se on ensin asennettu kattoon... Ja mattoa näkyvissä tässäkin.


Verhot ja matto keittiöön näyttävät tältä. Matto on oikeastaan ollut nukkekodissa aina, mutta verhot ovat aivan uudet. Matto on paksua samettimaista kangasta ja verhot vanhan topin pitsistä koristenauhaa.


Ja keittiöön syntyi tällainen lamppu. Materiaaleina mm. kakkukyntilän pidike, helmi, pumpulipuikon varsi, deodoranttipurkin korkki ja nepparin osa. Lamppu kaipaa vielä asentajaa, ja hieman parempia kuvia onkin tulossa asennuksen jälkeen.


Ja loppuun vielä pientä tilpehööriä. Anopinkieli hupparin narun stopparista ja paperinarusta, hopealangasta väännelty vispilä ja muovailumassasta ja korunosasta tehty kynttilä.
Tällaista kaikkea on nukkekotiin syntynyt, ja nyt vain odottelemaan "sähkömiestä". Haaveena olisi myös pyörähtää viikon päästä järjestettäville käsityömessuille joilla on myös nukkekotiosasto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti