perjantaina

Remontoitu alakerta


Tällä kertaa hieman vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia, esittelyssä Lundbyn remontoitu alakerta!




Kylpyhuone sai jäädä remontissa ennalleen koska pinnat olivat melko hyvässä kunnossa.


Vanha keittiö oli melko hyvässä kunnossa, seinissä oli ainoastaan sinitarrajälkiä. Värimaailma oli kuitenkin hieman kalpeahko, eikä vanha tapetti miellyttänyt silmääni. Niinpä päätin laittaa tapetit vaihtoon.




Uusi keittiö on edelleen melko vaaleasävyinen, mutta pidän tästä tapetista enemmän, se on samaa kuin oikeassa keittiössämmekin. Lattian jätin keittiössä alkuperäiselle pinnalle, vaikka se onkin hieman kauhtuneen värinen. Mielestäni tämä kuluminen tuo kuitenkin tunnelmaa keittiöön. Tapetti näyttää kuvassa kupruiselle, mutta kuplat laskeutuivat liiman kuivuessa.



Eteisessä tapetit olivat repeilleet ja kulahtanutta lattiaa oli paikottu värittämällä väriliiduilla. Portaatkin olivat irronneet vuosien aikana. Pahoittelen melkoisen surkeaa kuvaa...


Tältä näyttää eteinen remontin jäljiltä. Tapetti on noin 50 vuotta vanhaa oikeaa tapettia ja peräisin mummoni kellarista. Vaikka tapetti onkin vanhaa, se oli helppoa kiinnittää. Itseasiassa liimaaminen oli jopa helpompaa kuin uudempien tapettien liimaus. Lattia on tulostettu netistä ja liimailtu vanhan päälle.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Mummon kellarit ja vintit kannatta koluta tarkkaan, sieltä voi löytää vaikka mitä aarteita :)

    VastaaPoista