perjantaina

Remontoitu yläkerta

Remontti jatkuu ja nyt käsittelyyn pääsee yläkerta.



Olohuone oli ehdottomasti huonoimmassa kunnossa koko talosta. (Syykin on selvä, teippasin pienenä muovituoleja roikkumaan ilmaan huoneen lattiasta, teipit taas lätkin leikin lopuksi seinälle. No, ainakin muovisilla dinosauruksilla oli jännitystä elämässä kun roikkuivat tyhjyydessä...)




Nyt olohuone sai seinilleen keltaista tapettia, jota löytyy myös kotimme seinistä. Lattia on jälleen tulostettua. Ja myös olohuoneen tapetin pienet kuprut tasoittuivat liiman kuivumisen jälkeen.







Makuuhuoneen raitatapetit olivat mielestäni ihan kauniit, mutta teipit ja sinitarrat olivat este tapettien säilyttämiselle. Ikkunaan ovat näköjään jääneet vanhat verhot.







Uusi tapetti on jälleen mummon kätköistä, lattia tulostettua. Jos takaseinän rakonen ihmetyttää, selityksenä on, että nukkekodin takaseinä on vuosien mittaan painunut alemmas. Tämä aiheuttaa raot yläreunaan ja mutkalle painuneen lattian makuuhuoneeseen.



Nyt nukkekoti on remontoitu ja huonekalujen suunnittelu ja valmistus voi alkaa. Nyt ehdin viimeinkin myös kirjastoon hakemaan varaamani Vivienne Boultonin Nukkekotikirjan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti